Stryktipset förslag vecka 18

Här har du stryktipset förslag vecka 18. Betsmart kommer i samarbete med Svenska Spel ge dig förutsättningar för att pricka in 13 rätt och bli en vinnare på Stryktipset.

Stryktipsets mest intressanta match spelas i Wales. Där tar svanarna från Swansea emot Everton i en livsviktig drabbning för hemmalaget. Premier League-kontraktet står på spel. Här nedan ser du ett förvalt system på 128 rader som blir vårt stryktipsförslag för omgång 18.

Stryktipset förslag vecka 18

Stryktipset förslag vecka 18 – Swansea – Everton 6 maj 2017

Swanseas islänning Gylfi Sigurdsson stod för ett riktigt klassmål senast borta mot Manchester United och räddade en viktig poäng i jakten på nytt kontrakt. Laget ligger dock fortsatt under strecket, två poäng upp till Hull på säker mark. Idag gästas Liberty Stadium av det blå laget från Liverpool – Everton. Swansea är tvingat att gå för tre poäng inför hemmapubliken.

Trots att Everton ligger en bra bit högre upp i tabellen och slåss precis bakom storlagen, så finns det absolut chans till utdelning för de vita svanarna. Faktum är att laget inte torskat mot Everton på flera år och har sex raka matcher utan förlust. Två vinster och fyra kryss står i facit. Senast Everton åkte hem med tre poäng från Liberty Stadium var i december 2013 då de vann med 2-1.

I Everton hittar vi hela ligans bästa målskytt i Romelu Lukaku, 24 mål, och i Swansea är den skadedrabbade spanska målkanonen Fernando Llorente tillbaka på planen. Men det brukar inte bli några målkalas när dessa lag möts. I de fem senaste matcherna har bara en slutat över två mål, då blev det 2-1 till Swansea. Två av drabbningarna har blivit helt mållösa. (U2,5 mål: 1,83 hos Svenska Spel)

Everton har gjort det bra i år. Men på resande fot är statistiken inget vidare. Det har endast blivit fyra segrar på 17 bortamatcher denna säsong, vilket också gör att man troligen missar Europaspel i år igen. Senast borta mot West Ham lyckades Everton faktiskt inte skapa ett enda avslut på mål och man har bara mäktat med att göra mer än ett mål i en enda av sina sju senaste matcher borta. Så ett vilt kämpande Swansea, som slåss för sina liv lär inte bli någon enkel match för Koemans mannar. ( Swansea vinst: 2,63 hos Svenska Spel)

Stryktipsförslag hos Svenska Spel

Vågar du spika Swansea på Stryktipset idag? Vi garderar med 1X på vår kupong och hoppas det räcker. Vårt system kan du med fördel lämna in direkt hos Svenska Spel
På Svenska Spel Online kan du även läsa mer om de övriga matcherna och förutsättningar för alla 13 matcherna. Du får bra jämförelser och kan själv välja stryktipsförslag efter tycke och plånbok. Splelstopp för denna stryktipsomgång är Lördag 6 maj kl 15:59.

Stryktipset match 5 Omgång 18

Match: Swansea – Everton
Tävling: Premier League
Plats: Liberty Stadium
Tid: 16.00
TV: Viasat Sport Premium
Odds: 1) 2,63 X) 3,25 2) 2,52*
Över 2,5 mål: 1,83 Under 2,5 mål: 1,93*

*Oddsen är semifasta och kan ändras för att se alla oddsen använd denna Svenska Spel länk

Spela på engelska matchen hos : Svenska Spel