Se Stockholm Open i tennis hos exklusivt Unibet

Unibet ger alla sina spelare chansen att se och betta på Stockholm Open i tennis. De livestreamar hela turneringen i sin Unibet TV tjänst. Dessutom får alla Unibet kunder 25% rabatt på biljetterna till Stockholm Open. Till Unibet

Se Stockholm Open i tennis hos exklusivt Unibet

Stockholm Open livestream hos Unibet

Unibet visar alltså Stockholm Open i tennis via livestream. Det gör att du kan spela på och se matcherna samtidigt exklusivt hos Unibet. Inget annat spelbolag har rättigheter att streama turneringen i Sverige.

För att se matchen behövs pengar på spelkontot och för den som vill skapa ett spelkonto och göra en insättning finns det flera bra Unibet bonusar att välja på.

Turneringen ingår i ATP tourens 250 series och alla matcher spela i den Kungliga tennishallen. Turneringen pågår från 13 till den 20 oktober 2019.

Unibet är huvudsponsor till tävlingen och kan genom detta erbjuda alla sina spelare 25% rabatt på matchbiljetterna.

Vinnarodds på turneringen

Unibet har givetvis massor med odds på turningen och alla matcher finns att spela på före matchstart och som livebetting. Favorit att vinna Stockholm Open 2019 är Grigor Dimitrov och han spelas hos Unibet till 6 ggr pengarna. Tror man istället på en hemmaseger så står Mikael Ymer i 34 ggr pengarna och Elias Ymer i 67 ggr pengarna.

Vinnaroddsen från Unibet

Dimitrov, Grigor 6 gånger pengarna
Fognini, Fabio 8 gånger pengarna
Shapovalov, Denis 9 gånger pengarna
Pouille, Lucas 10 gånger pengarna
Evans, Daniel 12 gånger pengarna
Fritz, Taylor 12 gånger pengarna

Dessutom de svenska hemmahoppen:

Ymer, Mikael 34 gånger pengarna
Ymer, Elias 67 gånger pengarna
Eriksson, Markus 1001 gånger pengarna

Samtliga odds från Unibet

Mer livestreaming hos Unibet

Unibet har på senare tid utökat sitt livestreaming utbud enormt. Här finns sedan tidigare de bästa fotbollsligorna i Europa. Numera finns även NFL och Champions Hockey League i streaming utbudet. Senast i raden är satsningen på tennis och streamingen av Stockholm Open.