Så spelas Champions League kvartsfinalerna 2019

Så här spelas Champions League kvartsfinalerna 2019:

Tottenham – Man City

Barcelona – Man United

Ajax – Juventus

Liverpool – Porto

Man kan konstatera att ingen av de fyra förhandsfavoriterna (City, Barca, Juve och Liverpool) möter varandra i kvartsfinal. Alla kvartsfinaler har därmed en klar favorit och de flesta förväntar sig nog följande semifinaler:

Barcelona – Man City

Liverpool – Juventus

Så spelas Champions League kvartsfinalerna 2019

Om CL kvartsfinalerna 2019

Tottenham – Man City

Tottenham möter alltså Manchester City och med nuvarande form är City stora favoriter. City undvek dessutom någon av de riktigt svåra lagen (Barcelona, Juventus och Liverpool). Troligtvis är City starkast sett över två matcher. Tottenhams form är dessutom tveksam just nu.

Barcelona – Man United

Även Lindelöf och Manchester United får en svår nöt att knäcka. Att vinna ett dubbelmöte mot Barcelona kräver något extra. Barca som dessutom är riktigt bra form är favoriter. Men United kan skrälla igen precis som mot PSG, men Barca får vårt utgångstips.

Ajax – Juventus

Även här finns en tydlig favorit i form av Juventus. Med Ronaldo i form kan man vinna hela CL slutspelet. Givetvis kan även Ajax skrälla precis som de gjorde mot Real Madrid. Men det troliga är att Juventus når semifinal relativt enkelt.

Liverpool – Porto

Liverpool var det lag som fick den på pappret lättaste lottningen. Porto är starka hemma, men att man ska vinna ett dubblemöte med förra årets CL finalist är inte troligt. Liverpool går till semifinal.

Vinnarodds Champions League 2019

Efter kvartsfinallottningen ser vinnaroddsen ut så här:

Manchester City odds 3,00

Barcelona odds 4,50

Juventus odds 4,50

Liverpool odds 5,00

Manchester United odds 20,0

Tottenham odds 25,0

Ajax odds 40,0

Porto odds 100,0

Samtliga odds från Interwetten

Alla odds på CL finns i vår oddsjämförelse.

Speltips: Tittar man på oddsen så är Liverpools odds det mest lockande. De har den lättaste lottningen och möter Man City eller Barcelona tidigast i en final. Även Man City som är bästa laget just nu har ett ok odds att spela på.