Så ser du Allsvenskan 2021 på TV och via livestream

Allsvenskan 2021 startar den 11 april och TV rättigheterna finns precis som förra året hos Discovery Networks Sweden. En skillnad mot förra året är att livestreamingen av Allsvenskan nu sker via Discovery+ istället för Dplay som appen hette tidigare. Discovery äger rättigheterna till Allsvenskan och Superettan till och med säsongen 2025. Här kan du läsa om hela spelschemat i Allsvenskan 2021.

Så ser du Allsvenskan 2021 på TV och via livestream

Så ser du Allsvenskan 2020

Allsvenskan visas i första hand via livestreaming och då är det Discovery+ som gäller. Det paket man behöver välja för att kunna se Allsvenskan heter Total och kostar 349 kr per månad. Alternativet är att betala för ett helt år direkt och då kostar det 3588 kr per år.

Men det finns även en kampanj fram till den 28 feb där man kan betala 2388 kr för ett helt år. Utslaget per månad så blir det 199 kr per månad. Dock spelas Allsvenskan från april till december så för den som väljer helår så betalar man för några månader där det inte spelas några allsvenska matcher. Vill man se hela Allsvenskan är ändå det mest förmånliga att betala för ett år med rabatten som gäller fram till 28 feb.

För den som köper TV kanaler via sin TV leverantör är det Dicsovery+ Total som gäller. Med den tjänsten ser man alla Allsvenksa matcher 2021.

Dicsovery+ Total

Detta ingår i abonnemanget Discovery+ Total:

  • Utvalt innehåll från discovery+
  • All underhållning och alla dokumentärer
  • Exklusiva förhandsvisningar
  • Europa League, ATP-touren och Grand Slam, cykling m.m.
  • Discoverys kanaler, inkl. Kanal 5 och Eurosport
  • Hela Allsvenskan och Superettanalla matcher

Totalt visas 480 matcher per år

Discovery Networks Sweden har alltså rättigheterna att visa alla matcher i Allsvenskan och Superettan det innebär hela 480 matcher per år. Avtalet gäller fram till och med säsongen 2025. Här är hela spelschemat för Allsvenskan 2021.

Favoriter att vinna Allsvenskan 2021

Hur går det då i Allsvenskan 2021? Vilket lag tar guldet? Tittar man på oddsen så är de regerande mästarna Malmö FF stora favoriter. Utmanar gör i första hand BK Häcken och Djurgårdens IF. Därefter följer lag som AIK, Elfsborg, Hammarby och Norrköping enligt spelbolagens bästa odds. Vi tror att Malmö som har den största och bästa spelartruppen vinner ännu ett SM guld.

Bästa odds vinnare av AllsvenSkan 2021

Så här ser vinnaroddsen ut just nu:

Allsvenskan 2021 Vinnare

Malmö FF bästa odds 2.00 hos Betsson
Djurgårdens IF bästa odds 8.00 hos Unibet
BK Häcken bästa odds 10.0 hos Betsson
Hammarby bästa odds 10.0 hos Betsson
AIK bästa odds 10.0 hos Unibet
Elfsborg bästa odds 11.00 hos Betsson
IFK Norrköping bästa odds 12.00 hos Unibet

Odds från 2 feb 2021 kan komma att ändras