Odds på Riksdagsvalet 2018 hos spelbolagen

Det finns mängder med Odds på Riksdagsvalet 2018 hos spelbolagen. Att spela på politik har blivit stort och med tanke på att årets val ser ut att bli jämnare och mer ovisst än någonsin finns det många intressanta odds.

Odds på Riksdagsvalet 2018 hos spelbolagen

Odds på Riksdagsvalet 2018

Coolbet är ett av spelbolagen med många odds på det svenska valet den 9 september 2018. Här finns det chans för den som är insatt i valrörelsen att lägga en del spel till fördelaktiga odds. Att spela på politik fungerar precis som att spela på odds. Det innebär alltså att alla spelbolagens oddsbonusar fungerar bra att använda även när man spelar på riksdagsvalet 2018. Till Coolbets odds

Odds på vem som blir nästa statsminister

Det kanske mest intressanta oddsspelet på riksdagsvalet är vem som blir nästa statsminister. Det är dock tveksamt om det blir klart direkt efter valet då det är så jämnt mellan blocken. I dagsläget tror spelbolagen mest på moderaternas Ulf Kristersson. Även Socialdemokraternas Stefan Löfven har stora chanser att bli kvar som statsminister efter valet.

Odds på vilket parti som tar flest röster

Det går även att spela på vilket parti som får flest röster och det står i första hand mellan Socialdemokraterna och Sverigedemokraterna. Även Moderaterna har en liten chans om man lyckes med en valspurt.

Odds på vilket block som får flest röster

Flera spelbolag har även odds på vilket block som får flest röster. Och blocken är S+MP+V mot M+C+L+KD. Alla som har följt de senaste mätningarna vet att det är otroligt jämnt men enligt oddsen är det rödgröna blocket knappa favoriter.

Blir det extraval?

Med tanke på att det är så jämnt mellan blocken och att Sverigedemokraterna kommer få mycket inflytande är det inte alls säker att det går att hitta en bra konstellation för att regera i Sverige. Då kan det bli extraval där svenskarna får gå och rösta igen. Och blir det så kan du med fördel spela på det till superoddset 30 ggr pengarna exklusivt hos Betfair.