Odds Afrikanska mästerskapen 2017

Här hittar du odds på Afrikanska mästerskapen 2017. Vi listar vinnaroddsen och odds på skytteligavinnaren!

Odds Afrikanska mästerskapen 2017

Vinnarodds Afrikanska mästerskapen 2017

Så ser vinnaroddsen på Afrikansk mästerskapen ut inför det att turneringen startar. Aktuella odds under hela turneringen hittar ni i vår oddsjämförelse.

Bästa odds Afrikanska mästerskapen 2017
Elfenbenskusten 5.00 hos Betsafe
Senegal 6,50 hos Sportingbet
Algeriet 8,00 hos Bet365
Ghana 10,0 hos Bet365
Gabon 10,0 hos Unibet
Egypten 10,0 hos Nordicbet
Kamerun 12,0 hos Betsson

Övriga lag är Marocco, Tunisien, Mail, Kongo, Burkina Faso, Uganda, Togo, Zimbabwe, Guinea Bissau. Dessa lag bedömer vi inte ha med slutsegern att göra. Vill ni ändå ha dessa odds så titta in i vår oddsjämförelse där alla oddsen finns med.

Skytteligavinnare

Tittar man på vem som har lägst odds på att vinna skytteligan i Afrikanska mästerskapen 2017 så är det Gabons Pierre-Emerick Aubameyang till vardags spelandes i Dortmund. Där har han gjort 16 mål på de 15 senaste matcherna och leder skytteligan i Bundesliga. Om Gabon når långt i mästerskapet så är det troligtvis så att Aubameyang har gjort en hel del mål.

Bästa odds skytteligan
Pierre-Emerick Aubameyang 7,00 hos Ladbrokes
Islam Slimani 12,0 hos Unibet
Jonathan Kodjia 13,0 hos Bethard
Moussa Konate 13,0 hos Bet365
Mohamad Salah 15,0 hos Betway

Speltips Afrikanska Mästerskapen

Om man skall våga sig på ett försiktigt speltips på Afrikanska mästerskapen så kan man konstatera att Pierre-Emerick Aubameyang är en av världens bästa anfallare just nu och jagas av samtliga storklubbar. Han är mästerskapets stora stjärna och den som kan lyfta detta till en ny nivå. Gabon är andrahandsfavorit och med en sådan superstjärna i laget kan man vinna över alla lag inklusive favoriten och regerande mästaren Elfenbenskusten. Vi tror på Gabon och Aubameyang!