Nya spel hos Svenska Spel tur – Skrapa online

Vi kan börja med en glädjande nyhet att det nu finns 4 nya spel hos Svenska Spel tur. Dessa spelen är Triss Premium, Skraplotto, mittemellan och 17 eller mer. Alla är olika nya spännande former av skraplotter som du nu kan spela direkt hos Svenska Spel tur.

Börja skrapa online hos Svenska Spel Tur

Nya spel hos Svenska Spel tur

Triss Premium – Ny variant av Triss

Triss Premium är ett nytt spel hos Svenska Spel Tur som ger dig chansen att vinna 5000 kr i veckan i hela 65 år. Du kan alltså vinna pengar hela ditt liv. Dessutom är det som en vanlig triss med kontantvinster. Det finns även en extra ruta där du får chansen att vinna en ny triss genom att välja en av fyra symboler. Stora vinstchanser alltså.

Skraplotto – Skrapa fram din lottorad och vinn

Skraplotto är även det ett nytt spel från Svenska Spel. Det är en kombination av en skraplott och det klassiska Lotto. Här gäller det att skrapa fram rätt lottorad bland dina nummer. Det går till så att du först klickar fram en lottorad med 7 nummer och 4 tilläggsnummer. Sen är det bara att börja rätta mot din rad som du fått på skraplotten. Allt detta liknar en vanlig lottodragning med chans att vinna 1 miljon kronor om du får 7 rätt! En kul kombo kan vi tycka om man inte orkar vänta på den ordinarie lottodragning och vill ha lite spänning.

Du hittar Skraplotto under alla spel hos Svenska Spel Tur

Mittemellan Skrapspel

Nästa nyhet är Mittemellan där lotten kostar 10 kronor och du kan vinna 10.000 kr. På denna lotten ska du skrapa fram ditt nummer och du vinner om ditt nummer är mittemellan det låga och höga numret. Inte för spännande men ett kul tidsfördriv. Kan vara något om du har en tia kvar att slösa men kommer nog inte bli någon klassiker.

17 eller mer – Nytt spel från Svenska Spel Tur

I 17 eller mer gäller det att skrapa fram 3 nummer och få summan 17 eller mer. Du kan vinna både vågrätt eller lodrätt. Lotten kostar 10 kr och du kan även här vinna max 10.000 kr. Lite kul men detta är likt mittemellan en ganska tråkig skraplott i vårt tycke.
Prova själv hos Svenska Spel Tur

Du måste vara 18+ för att spela och spela ansvarsfullt. Kontakta Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se