Inför Man Utd – Liverpool 24 Feb 2019

Många laddar inför Man Utd – Liverpool den 24 feb 2019. En match som till viss del kan avgöra hur Premier League säsongen 2018/2019 slutar. Vi har förutsättningarna samt förväntade laguppställningar och erbjudanden på matchen!

Ligatabellen inför Inför Man Utd - Liverpool

Inför Man Utd – Liverpool

Två av ligans formstarkaste lag möts i kamp om CL plats för Uniteds del och ligatiteln för Liverpools del. Ole Gunnar Solskjær har fått Man Utd på rätt spår och i Premier League har det fantastiskt bra.

Manchester United har efter en urstark period tagit sig upp på den åtråvärda fjärdeplatsen i Premier League. Men Arsenal och Chelsea är bara en poäng bakom och går kan gå förbi om United förlorar.

För Liverpools del handlar det om att behålla avståndet på 3 poäng till Man City. Förlust mot United och City är laget som leder ligan och kanske då även vinner Premier League.

Laguppställningar Man Utd – Liverpool

De förväntade laguppställningarna är dessa:

Manchester United:

De Gea

Young, Bailly, Lindelöf, Shaw

Pogba, Matic, Mata, Herrera

Rashford, Lukaku

Liverpool:

Allison

Alexander Arnold, Matip, Van Dijk, Robersoon

Milner, Henderson, Wijnaldum

Mane, Firmino, Salah

Laguppställningar Loverpool och Manchester United

Erbjudanden Man Utd – Liverpool

För den som vill betta på toppmatchen i Premier League finns det två extra bra erbjudanden på matchen:

888Sport ger alla nya kunder ett specialerbjudande på Manchester United – Liverpool i Premier League den 24:e feb. Tror du på Man Utd får du 17 ggr pengarna och på Liverpool så får du 12 ggr pengarna. Dessutom får du 888Sports vanliga oddsbonus på 500% upp till 500 kr. Använd vår länk och bonuskoden 888BO när du sätter in. 

Till erbjudandet

Betfair ger nya kunder en oddsökning på matchen Man Utd – Liverpool den 24 feb. Tror du på Man Utd får du 17 ggr pengarna i odds eller 12 ggr pengarna om du tror på Liverpool. Du får satsa max 50 kr på erbjudandet. Använd vår länk och bonuskoden ZFBMHI för att ta del av erbjudandet.

Till erbjudandet

Erbjudanden på Manchester United Liverpool