Då startar fotbollsligorna igen efter uppehållet

Vi är många som väntar på att fotbollsligorna ska starta igen efter det långa uppehållet som coronapandemin har tvingat fram. Nu är det dock på gång med att starta upp de första ligorna och kanske kan vi börja titta på fotboll snart igen. Här är den senaste infon om när ligorna kommer att starta.

Då startar fotbollsligorna igen 2020

Då startar fotbollsligorna igen

Sydkorea var först ut med att spela matcher igen inför publik. Redan den 8 Maj startade ligan igen för både första och andradivisionen.

Tyskland var första land i Europa att starta med fotboll igen – redan den 16 Maj. Det handlar om matcher helt utan publik och förhoppningen är att kunna spela klart Bundesliga och Bundesliga 2. Läs mer om Bundesliga starten.

Sverige och Allsvenskan har planer på att att starta den 14 juni. Så ligger planen just nu och det blir utan publik.

Så här spelas första omgången i Allsvenskan 2020:

Sirius – Djurgårdens IF
Hammarby IF – Östersunds FK
IFK Norrköping – Kalmar FF
IFK Göteborg – IF Elfsborg
Falkenbergs FF – BK Häcken
Örebro SK – AIK
Helsingborgs IF – Varbergs BoIS
Malmö FF – Mjällby AIF

England har satt startdatum för Premier League till dne 17 juni då två tidigare uppskjutna matcher startar ligan. Dessa spelas den 17 juni kl 20.45:

Aston Villa – Sheffield United
Manchester City – Arsenal

Spanien har fått ok på att starta ligan igen och första matchen spelas den 11 juni kl 22.00 mellan Sevilla och Betis. Därefter kommer ligan att fortsätta enligt spelschemat som du hittar bland våra tabeller.

Italien har även de långtgående planer på att starta upp med fotboll igen trots att landet är ett av de hårdast drabbade av corona. Här finns en möjlig start i mitten av juni. Om det blir spel kommer det att vara utan publik.

Frankrike har nu beslutat att avsluta säsongen utan att spela vidare.

Så ser läget ut just nu. Vi uppdaterar när det kommer mer info eller nya datum. Läs även om när övriga fotbollsligor startar igen.

Oddsbonusar från 1 juni 2020

Oddsbonusar från 1 juni 2020

Det kan bli så att alla oddsbonusar försvinner från den 1 juni 2020. Det är i alla fall ett förslag från Regeringen. Om det blir så kommer spelbolagen att maximalt få dela ut 100 kr i oddsbonus under resten av 2020.

Blir det spel i några av de ligor vi skriver om här ovan så kommer det alltså inte att gå att spela med någon av de förmånliga oddsbonusar som spelbolagen erbjuder. En av de bästa bonusarna är den som Unibet erbjuder och den ger nya spelare 100% upp till 2000 kr.

Till Unibet