Då startar fotbollsligorna igen efter uppehållet

Vi är många som väntar på att fotbollsligorna ska starta igen efter det långa uppehållet som coronapandemin har tvingat fram. Nu är det dock på gång med att starta upp de första ligorna och kanske kan vi börja titta på fotboll snart igen. Här är den senaste infon om när ligorna kommer att starta.

Då startar fotbollsligorna igen 2020

Då startar fotbollsligorna igen

Sydkorea är troligtvis först ut med att spela matcher igen inför publik. Redan den 8 Maj förväntas ligan starta igen för både första och andradivisionen.

Tyskland är första land i Europa att starta med fotboll igen, med ett startdatum bekräftat – den 16 Maj. Det blir utan publik och förhoppningen är att kunna spela klart Bundesliga och Bundesliga 2. Läs mer om Bundesliga starten.

Italien har även de långtgående planer på att starta upp med fotboll igen trots att landet är ett av de hårdast drabbade av corona. Här finns en möjlig start i månadskiftet maj/juni. Om det blir spel kommer det att vara utan publik.

Sverige och Allsvenskan har en förhoppning om att starta den 14 juni. Så ligger planen just nu och i dagsläget så ser det ut att bli utan publik.

England har inte satt startdatum för Premier League ännu men en möjlighet som nämns på bl a SKY är den 8 juni och det kommer i så fall bli utan publik. Klubbarna i Premier League behöver spela klart ligan på något sätt för att inte tappa enorma pengar i TV rättigheter.

Spanien har inte satt något startdatum och då de är hårt drabbade är vi tveksamma till de kommer igång med La Liga och övriga ligor de kommande veckorna.

Frankrike har nu beslutat att avsluta säsongen utan att spela vidare.

Så ser läget ut just nu. Vi uppdaterar när det kommer mer info eller nya datum. Läs även om när övriga fotbollsligor startar igen.

Oddsbonusar från 1 juni 2020

Oddsbonusar från 1 juni 2020

Det kan bli så att alla oddsbonusar försvinner från den 1 juni 2020. Det är i alla fall ett förslag från Regeringen. Om det blir så kommer spelbolagen att maximalt få dela ut 100 kr i oddsbonus under resten av 2020.

Blir det spel i några av de ligor vi skriver om här ovan så kommer det alltså inte att gå att spela med någon av de förmånliga oddsbonusar som spelbolagen erbjuder. En av de bästa bonusarna är den som Unibet erbjuder och den ger nya spelare 100% upp till 2000 kr.

Till Unibet