Så fungerar Coolbet Snowball och Triple Up

Coolbet Snowball och Triple Up är två roliga kampanjer som är väl värda att förklara lite närmare. Här beskriver vi hur de fungerar och hur du gör för att vara med. Coolbet är ett av de spelbolag som har en svensk spellicens 2019. Nya spelare får dessutom en bra start med 100% upp till 1000 kr i Coolbet oddsbonus med bonuskoden ODDS2019 . Till Coolbet

Coolbet Snowball och Triple Up

Coolbet Snowball

Coolbet Snowball är en tävling i att sätta sina oddsspel flera dagar i rad. Tävlingen startar på måndagen och syns då i menyn. Du skall då pricka in ett spel till minsta odds 2.0. Lyckas du med det så syns Snowball även på tisdagen och klarar du hela veckan kan jackpotten bli din. Men givetvis är jackpotten inte allt, din egen vinst blir ju stor även den om du skulle sätta alla dina spel under en hel vecka.

Det är en rolig spelform där en liten startinsats kan bli en stor vinst i slutändan. Coolbets Snowball har en jackpott på 10.000 kr per vecka men om ingen vinner jackpotten ökar den till 20.00 kr veckan efter. Som mest kan man vinna 50.000 kr i Snowball jackpotten. Dessutom är vinsterna helt utan omsättningskrav och betalas ut som kontanter!

Denna tävling är precis som Triple Up exklusiv för svenska spelare.

Coolbet Triple Up

Coolbet Triple Up är den andra roliga spelformen som liknar Snowball. Skillnaden är att Triple Up spelas enbart på helgen Fredag till Söndag. Här handlar det om att pricka in ett spel på Fredag ett på Lördag och ett på Söndag. Men för att göra det lite svårare är det odds på 3.0 eller högre som gäller. Det resulterar ju samtidigt i större vinster. Startinsats för att vara med i Triple Up är på 100 – 300 kr.

Lyckas du med detta är du med och delar på en jackpott på 5000 kr varje vecka. Du hittar båda dessa kampanjer enbart hos Coolbet!