Boostade odds på Allsvenskan hos Unibet

Unibet har laddat med boostade odds på Allsvenskan i September och Oktober 2019. Tre av de kommande matcherna har Unibet valt ut och du kommer hitta marknadens bästa odds på dessa matcher här. Till Unibet

Boostade odds på Allsvensksan

Unibet har valt ut tre av de viktigaste matcherna i Allsvenskans slutspurt där de ha boostat oddsen. Med andra ord är dessa matcher inte bara intressanta för slutstriden, de kan även ge lite extra i spelkassan. Matcherna som Unibet har förhöjt oddsen på är dessa:

  • 26 Sept Torsdag kl 19.00 Malmö FF – Helsingborg
  • 29 Sept Söndag kl 15:00 Göteborg – Häcken
  • 06 Okt Söndag kl 15:00 Djurgården – Hammarby

Du hittar de förhöjda oddsen via denna länk

Boostade odds på Allsvenskan hos Unibet

Allsenskans guldstrid 2019

Allsvenskan har just nu spelats i 24 av 30 omgångar och varje poäng är nu extremt viktiga för topplagen. Fortfarande är det alltså 18 poäng att spela om. Djurgården har det bästa läget med 53 poäng men Malmö är endast 3 poäng bakom. Även AIK har en bra vinstchans med sina 49 poäng. Sen får lagen bakom svårare att komma ikapp även om Hammarby har en liten chans.

Häcken, IFK Göteborg och Norrköping har alla gjort bra säsonger men att det skulle bli SM-Guld för något av dessa lag känns otroligt med så få matcher kvar att spela.

Unibet oddsbonus

För alla nya spelare finns en riktigt bra Unibets oddsbonus att ta del av. Den är på 100% upp till 2000 kr! Den som sätter in 2000 kr får alltså 2000 kr extra av Unibet och har då 4000 kr att spela för.

Bonusen skall omsättas 6 gånger till odds över 1.40. Det är med andra ord riktigt bra omsättningskrav på bonusen.

Alla som har ett konto hos Unibet kan spela på boostade odds på Allsvenskan i September och Oktober 2019.

Till Unibet