Bästa Odds på Melodifestivalen 10 Mars 2018

Här har vi listat Bästa Odds på Melodifestivalen 10 Mars 2018. Vem vinner och får representera Sverige i Eurovision Song Contest 2018.

Bästa Odds på Melodifestivalen 10 Mars 2018

Bästa Odds på Melodifestivalen 10 Mars 2018

Vi börjar med att gå igenom favoriterna och se vilka odds de har. Därefter avslutar vi med kampanjerna som spelbolagen har på årets mello final.

Benjamin Ingrosso – Bästa odds 1,67 hos Coolbet
Ingrosso är spelbolagens stora favorit och med låten ”Dance You Off” har han en låt som kan vinna Melodifestivalens final den 10 Mars 2018. Oddsen är såpass låga att han bedöms ha samma chanser till seger som hela resten av startfältet tillsammans. Lite lågt odds kan vi tycka då det är fler låtar som håller samma klass i årets final.

Felix Sandman – Bästa 7,50 odds Unibet
Sandman toppar i skrivande stund den svenska Spotify listan. Kanske det ge en fingervisning om var det svenska folkets röster kommer att hamna. Att låten var med i andra chansen var nog bara en fördel då den behöver lyssnas på ett par gånger innan den gör sig rättvisa.

John Lundvik – Bästa odds 9,00 hos Unibet
John med låten ”My Turn” är tredjehandsfavorit att knipa guldfågeln 2018. Vi gissar att det blir svårt att nå hela vägen men en topplacering bör det ändå bli.

Liamoo – Bästa odds 14,00 hos Unibet
Liamoo med låten ”Last breath” är vår personliga favorit att vinna finalen. Bästa låten enligt många, men Liamoo kanske är lite för okänd för att få de där extra röstena som behöves för att vinna över favoriterna Ingrosso/Sandman.

Samir och Viktor – Bästa odds 16,0 hos Coolbet
Samir och Viktor är ju otroligt populära i Sverige, men vi minns tidigare finaler att det brukar bli få poäng till dem internationellt. Därmed får de svårt att vinna trots en bra låt i år!

Övriga odds finns på vår oddsjämförelse. Skriv bara ”Melodifestivalen 2018” i sökrutan för att få fram alla deltagares bästa odds.

Kampanjer Melodifestivalen 2018

Unibet har den bästa kampanjen på finalen med ett gratis spel på vinnare av Melodifestivalen 2018.

Så här fungerar det:
1. Registerar ett konto hos Unibet om du inte redan har ett.
2. Leta upp Schlagerfestivalen bland oddsen
3. Lägg ditt spel på Schlagerfinalen 2018 och tryck på ”Freebet” som betalning
4. Bekräfta spelet
5. Du har nu lagt ditt 50 kr gratispel på finalen!

Till erbjudandet