25 miljoner i jackpott på Styktipset 30 nov 2019

Det är nu 50 år sedan Styktipset lanserades i Tipsextra och det firar Svenska Spel med 25 miljoner i jackpott på Stryktipset (vecka 48) den 30 november 2019. Fyll i din kupong direkt hos Svenska Spel .

25 miljoner i jackpott på Styktipset 30 nov 2019

Stryktipset med 25 miljoner i jackpott

Det är sällan som jackpotten på Stryktipset är så stor som denna vecka. Hela 25 miljoner kan vinnas av en ensam spelare. Men då krävs det lite skrällar på kupongen. Denna vecka spelar många favoriter som i matcherna Chelsea – West Ham och Liverpool – Brighton. På kupongen denna vecka hittar vi 5 matcher från Premier League och övriga 8 matcher från The Championship.

Omsättningen väntas bli väldigt stor då det är just en extra stor jackpott som väntar. Även om man inte blir ensam om 13 rätt så kan alltså vinsten bli enorm. Om man inte spelar Stryktipset ofta kan det ändå vara intressant att titta på lite Stryktipsförslag för vecka 48 2019 då det alltså är stor jackpott som väntar.

Intressanta fakta om Stryktipset är att den största omsättningen någonsin är på 42,3 miljoner kr från den 29 december 2018. Detta kan alltså slås denna vecka! Största vinsten någonsin är på 20,3 miljoner kr och även detta rekord kan alltså slås!

50 år med Stryktipset i TipsExtra

Anledning till att Svenska Spel firar denna veckan med jackpott är att det är 50 år sedan Tipsextra sändes i SVT. Den gången möttes Wolverhampton och Sunderland i en match som slutade 1-0. Tipsextra sändes till en början endast från November till Mars för att inte konkurrera med Allsvenskan.

Tipsextra är även anledningen till att vi svenskar är så intresserade av Engelsk fotboll. Framförallt är det Premier League som vi hittar våra favoritlag, men det är även många som valt lag i The Championship.

Vill man spela Stryktipset går det att fylla i sin kupong direkt hos Svenska Spel