Sverige - Sydkorea VM 2018

Sverige - Sydkorea fotbolls VM 2018

Sverige möter Sydkorea i första matchen i fotbolls VM 2018. Detta är matchen som Sverige måste vinna för att ha en rimlig chans att nå åttondelsfinal! Matchen spelas på Nizhny Novgorod Stadium som är en arena med plats för 45331 åskådare.

Sveriges senaste tävlingsmatcher var playoff matcherna mot Italien där vi lyckades vinna. Kan man få med sig en del av det till VM har vi goda chanser att besegra Sydkorea och gå vidare från gruppspelet. I grupp F spelar även Tyskland och Mexiko.

Speltips Sverige - Sydkorea

Sverige är defensivt riktigt duktiga med mittbackar i världsklass. Offensivt har vi framförallt Emil Forsberg och Marcus Berg och det är med deras snabba omställningar vi skall vinna matcher som denna. Vi är ett bättre lag än Sydkorea och skall vinna detta även om det blir svårare än vad många experter tror.

Sydkorea kommer till VM från en relativt enkel kvalgrupp. De är ett snabbt och rörligt landslag med mycket tekniska spelare. Dock finns det en del begränsningar i huvudspelet och de fasta situationerna. De har en riktig storstjärna i Tottenhams Heung min Son men han känns relativt ensam. Vi tror inte att Sydkorea klarar av att mäta sig med Sverige som är ett klar mycket bättre landslag.
Speltips. Sverige vinner!

Bästa Odds Sverige - Sydkorea VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Sverige - Sydkorea den 18 Juni.
1. bästa odds 2,25 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 3,40 hos Spelbolag Interwetten
2. bästa odds 3,80 hos Spelbolag Coolbet

Laguppställningar Sverige - Sydkorea 18 juni 2018

Janne Andersson har förhoppningsvis tillgång till bästa möjliga lag i matchen mot Sydkorea och då tror vi att det är dessa spelare som får chansen.
Sveriges laguppställning mot Sydkorea 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Ekdal, Johansson, Forsberg
Anfall: Berg, Toivonen

Sydkoreas laguppställning 18 juni 2018 4-4-2 Preliminär
Målvakt: Cho Hyun-woo
Försvar: Kim Young-Gwon, Jang Hyun-Soo, Min-Woo Kim, Chul-soon Choi,
Mittfält: Ki Sung-Yeung, Jung Woo-Young, Lee Jae-Sung, Chang-Hoon Kwon
Anfall: Son Heung-Min, Koo Ja-Cheol

Sveriges landslagstrupp mot Sydkorea

Janne Andersson har ännu inte tagit ut någon VM trupp men tills dess har vi truppen från playoff mot Italien:

Sveriges trupp

Målvakter: Robin Olsen, FC Köpenhamn, Kristoffer Nordfeldt, Swansea, Karl-Johan Johnsson, Guingamp.

Försvarare: Andreas Granqvist, Krasnodar, Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Mikael Lustig, Celtic, Ludwig Augustinsson, Werder Bremen, Pontus Jansson, Leeds, Emil Krafth, Bologna, Filip Helander, Bologna, Martin Olsson, Swansea. Johan Larsson, Bröndby.

Mittfältare: Emil Forsberg, Leipzig, Albin Ekdal, Hamburg, Ken Sema, Östersund, Jakob Johansson, AEK Aten, Viktor Claesson, Krasnodar, Sebastian Larsson, Hull, Gustav Svensson, Seattle, Marcus Rohdén, Crotone, Jimmy Durmaz, Olympiacos.

Anfallare: Marcus Berg, Al Ain, Isaac Kiese Thelin, Waasland-Beveren, Ola Toivonen, Toulouse, John Guidetti, Celta Vigo.

TV Tid Sverige - Sydkorea VM 2018

Matchen Sverige - Sydkorea sänds på tv måndag den 18 juni kl 14.00 i SVT.

Live stream Sverige - Sydkorea VM 2018

Live stream på Sverige - Sydkorea den 18 juni kl 14:00 kommer att visas på SVT Play.

Erbjudanden Sverige - Sydkorea VM 2018

Spelbolag Comeon - Exklusiv VM bonus på 3000 kr!
Betsmart har tillsammans med Comeon en exklusiv VM bonus på 100% upp till 3000 kr! Detta är den största oddsbonusen just nu så passa på att använda den när du spelar på Sveriges matcher!
Till Comeon
Spelbolag Coolbet - Spela på Sverige till VMs bästa odds!
Coolbet som är ett nytt spelbolag satsar enormt mycket på att erbjuda de bästa oddsen. Och i många fall har de bäst odds av samtliga spelbolag. Därför kan vi rekommendera dem även vid spel på Sveriges matcher. Alla nya spelare får en bra start med 100% upp till 1000 kr i oddsbonus!!
Till Coolbet