Mexico - Sverige fotbolls VM 2018

Mexiko - Sverige fotbolls VM 2018

Sverige möter Mexiko i den sista avgörande slutspelmatchen i fotbolls VM 2018. Här handlar allt om att ta sig till åttondelsfinal och troligtvis har båda lagen chans att gå vidare inför mötet! Mexiko är ett sevärt och mycket tekniskt landslag med många olikheter med det svenska.

Vi räknar med en matchbild där Mexiko kommer att ha mycket bollinnehav men att Sveriges starka defensiv och snabba kontringar kan ge dem problem. Vi hoppas givetvis att Sverige blir det lag som går vidare i VM slutspelet!

Speltips Mexiko - Sverige

Mexiko visade i för VM att de är ett lag att räkna med! De visade upp en rolig och effektiv fotboll och tog sig till semifinal där. Taktisk sett kan vi tycka att Mexiko är en del efter många andra landslag, däremot har de en bra spelartrupp och om allt stämmer är de riktigt bra!

Sverige har en spelartrupp som egentligen är ganska svag sett till vår världsranking. Däremot har vi en urstark spelide som passar mot lite bättre lag, som ex Mexico. Vi tror att Janne Andersson har läst sönder Mexiko och tar oss till åttondelsfinal!

Speltips. Sverige vinner!

Bästa Odds Mexiko - Sverige VM 2018

Här följer bästa odds på matchen Mexiko - Sverige den 27 Juni.
1. bästa odds 2,65 hos Spelbolag Coolbet
X. bästa odds 3,25 hos Spelbolag Coolbet
2. bästa odds 3.20 hos Spelbolag Unibet

Laguppställningar Mexiko - Sverige 27 juni 2018

Janne Andersson har förhoppningsvis tillgång till bästa möjliga lag i matchen mot Mexiko och då tror vi att det är dessa spelare som får chansen.
Sveriges laguppställning mot Mexiko 4-4-2 - Preliminär
Målvakt: Robin Olsen
Försvar: Lustig, Lindelöf, Granqvist, Augustinsson
Mittfält: Claesson, Ekdal, Johansson, Forsberg
Anfall: Berg, Toivonen

Mexikos laguppställning 28 juni 2018 4-4-2 Preliminär
Målvakt: Ochoa
Försvar: Araujo, Ayala, Alanís, Layún
Mittfält:Vela, Herrera, Jonathan, Gallardo
Anfall: Peralta, Jiménez

Sveriges landslagstrupp mot Mexiko

Janne Andersson har ännu inte tagut ut någon VM trupp men tills dess har vi truppen från playoff mot Italien:

Sveriges trupp

Målvakter: Robin Olsen, FC Köpenhamn, Kristoffer Nordfeldt, Swansea, Karl-Johan Johnsson, Guingamp.

Försvarare: Andreas Granqvist, Krasnodar, Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Mikael Lustig, Celtic, Ludwig Augustinsson, Werder Bremen, Pontus Jansson, Leeds, Emil Krafth, Bologna, Filip Helander, Bologna, Martin Olsson, Swansea. Johan Larsson, Bröndby.

Mittfältare: Emil Forsberg, Leipzig, Albin Ekdal, Hamburg, Ken Sema, Östersund, Jakob Johansson, AEK Aten, Viktor Claesson, Krasnodar, Sebastian Larsson, Hull, Gustav Svensson, Seattle, Marcus Rohdén, Crotone, Jimmy Durmaz, Olympiacos.

Anfallare: Marcus Berg, Al Ain, Isaac Kiese Thelin, Waasland-Beveren, Ola Toivonen, Toulouse, John Guidetti, Celta Vigo.

TV Tid Mexiko - Sverige VM 2018

Matchen Mexiko - Sverige sänds på tv onsdag den 27 juni kl 16.00 i SVT.

Live stream Mexiko - Sverige VM 2018

Live stream på Mexiko - Sverige den 27 juni kl 16:00 kommer att visas av SVT Play.

Erbjudanden Mexiko - Sverige VM 2018

Spelbolag Comeon - Exklusiv VM bonus på 3000 kr!
Betsmart har tillsammans med Comeon en exklusiv VM bonus på 100% upp till 3000 kr! Detta är den största oddsbonusen just nu så passa på att använda den när du spelar på Sveriges matcher!
Till Comeon
Spelbolag Coolbet - Spela på Sverige till VMs bästa odds!
Coolbet som är ett nytt spelbolag satsar enormt mycket på att erbjuda de bästa oddsen. Och i många fall har de bäst odds av samtliga spelbolag. Därför kan vi rekommendera dem även vid spel på Sveriges matcher. Alla nya spelare får en bra start med 100% upp till 1000 kr i oddsbonus!!
Till Coolbet