Odds och erbjudanden på Liverpool – Man Utd 14 oktober 2017

Här hittar ni alla Odds och erbjudanden på Liverpool – Man Utd 14 oktober 2017. Detta är historisk sett en av de dyraste matcherna att se på plats i England och intresset är enormt i år då Manchester U ser ut att kämpa om ligatiteln. Liverpool är i desperat behov av en seger om man inte ska ge upp titeldrömmarna redan i Oktober.

Odds och erbjudanden på Liverpool - Man Utd 14 oktober 2017

Bästa odds Liverpool – Man Utd 14 oktober 2017

Här är bästa odds på matchen. Att spela där oddset är högst är viktigt för att vinna i längden på sportsbetting!

1 bästa odds 2,85 hos Coolbet
X bästa odds 3,45 hos Coolbet
2 bästa odds 2,80 hos Bethard

Både Bethard och Coolbet har enormt bra odds just nu på nästan alla stora matcher.

För ständigt uppdaterade odds titta in i vår oddsjämförelse.

Odds erbjudanden Liverpool – Man Utd 14 oktober 2017

Betser med 250 kr freebet på matchen
Se till att lägga ett spel med odds över 2,5 mål i matchen mellan Liverpool – Manchester United den 14 oktober. Om du skulle förlora ditt vad kommer Betser ge dig ett gratisspel värt upp till 250 kronor på måndagen. Nya spelare får dessutom en riktigt bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser

Betfair ger superodds på Liverpool och Man Utd
Betfair ger alla sina nya kunder superodds på matchen Liverpool – Man Utd. Tror du på Liverpool får du hela 8 ggr pengarna och de som tror på United får 10 ggr pengarna! Max insats är 100 kr och får det via vår länk och kampanjkoden ZFBM58!
Till Betfair

Nordicbet – Vinn resa till Manchester derbyt
Se till att spela för exakt 100 kronor på matchen Liverpool – Man United till min odds 1.50 så har du chans attvinna en resa till Manchesterderbyt 9 december! Gå till kampanjsidan hos Nordicbet och tippa på några frågor om matchen och blir du den som får du flest rätt vinner du 2 biljetter + själva resan. Nya spelare får nu 100% upp till 1000 kr i oddsbonus och ett 250 kr freebet!
Till Nordicbet

Om matchen Liverpool – Manchester United

Inför matchen Liverpool Manchester United i Premier League har Liverpool 12 poäng och Man Utd 19 poäng. Det skiljer alltså 7 poäng mellan lagen efter 7 spelade omgångar. En seger för Liverpool är ett måste. Värt att notera är att Liverpool har en förmåga att spela bra mot de bästa lagen och detta blir inte någon lägg uppgift för United. Förra året slutade båda mötena oavgjort och det låter som ett troligt scenario även i detta möte!

Spela på VM-kvalet den 10 oktober 2017

Sverige spelar sin sista VM-kvalmatch borta mot Holland och vi ger dig tips om hur du ska Spela på VM-kvalet den 10 oktober 2017. Spelbolagen har laddat upp med flera bra erbjudanden och få lite extra samtidigt som du följer Sverige match. Få erbjudanden från Nordicbet, Unibet, Betser, Betsson och många fler.

Spela på VM-kvalet den 10 oktober 2017

20 ggr pengarna på Svensk vinst hos Unibet för nya kunder!
Unibet firar 20 år och har ett mycket bra erbjudande till nya spelare! Få hela 20 ggr pengarna på att Sverige vinner mot Holland i VM kvalet! Sätt exakt 50 kr på Sverigevinst mot Holland. Gäller nya kunder via vår länk fram till 10 oktober 2017 kl 19.00.
Till Erbjudandet

Spela på VM-kvalet den 10 oktober 2017

200 kr i riskfritt spel på Vm-kvalet från Nordicbet!
Nordicbet ger alla spelare ett 200 kr riskfritt spel på Sveriges match mot Holland i VM-kvalet. Anmäl dig på kampanjsidan så får du direkt ett gratis spel. Om du förlorar på ditt spel får du omedelbart dina pengar tillbaka, helt utan omsättningskrav.
Till Nordicbet

100 kr i riskfria spel på Sverige från Betsson!
Betsson ger alla spelare ett 100 kr riskfritt spel på Holland – Sverige och Anmäl dig på kampanjsidan hos Betsson och spela för minst 100 kronor innan matchstart på Sverige – Luxemburg för att hämta dina gratisspel.
Till Betsson

Fler Erbjudanden på VM-Kvalet10 oktober

0-0 garanti på VM-kvalet från Bet365!
Bet365 har 0-0 garanti på alla VM-kvalmatcher. Skulle någon av alla matcher i VM-kvalet slutat 0-0 och du har spelat på utvalda marknader på den så får du insatsen tillbaka. Nya kunder får 100% odds bonus upp till 1000 kr på första insättning.
Till Bet365

Redbet med 500 kr gratis bonus + Drömresa!
Redbet har just nu en exklusiv oddsbonus på 500 kr till alla nya spelare via betsmart.se. Sätt in 500 kr med bonuskoden RESA och lägg ett första spel på minst 500kr till odds 2.00. Skulle du förlora ditt spel så ger Redbet dig 500 kr tillbaka helt utan omsättningskrav. Alla som satt in med rätt bonuskod är även med och tävlar om en resa till supermötet Bayern – Dortmund i Bundesliga.
Till Redbet

Hoppas vi har hjälpt dig att hitta nåt att spela på VM-kvalet den 10 oktober 2017!

Oddserbjudanden VM-kvalet 7 oktober 2017

Sverige spelar två mycket viktiga kvalmatcher och vi ger dig de bästa Oddserbjudanden VM-kvalet 7 oktober 2017. Spelbolagen har laddat upp med flera bra erbjudanden om du vill spela och få lite extra samtidigt som du följer Sveriges båda matcher. Få erbjudanden från Nordicbet, Betfair, Betser, Betsson och många fler.

Oddserbjudanden VM-kvalet Sverige

2 x 200 kr i riskfria spel på Vm-kvalet från Nordicbet!
Nordicbet ger alla spelare 2 x 200 kr riskfritt spel på Sveriges matcher i Vm-kvalet. Anmäl dig på kampanjsidan så får du direkt två stycken gratis spel. Det första kan du använda på Sverige – Luxemburg och det andra kan du använda på Holland – Sverige den 10 oktober. Om du förlorar på ditt spel får du omedelbart dina pengar tillbaka, helt utan omsättningskrav.
Till Nordicbet

Oddserbjudanden VM-kvalet 31 augusti 2017

4 ggr pengarna på Svensk vinst hos Betfair för nya kunder!
Betfair har ett boostat odds på svensk vinst mot Luxemburg. Om du spelar på att Sverige vinner över Luxemburg får du hela 4 ggr pengarna. Erbjudandet gäller endast nya kunder och du ska använda vår länk och kampanjkod ZFBM56 när du öppnar ditt konto. Max insats 100 kr.
Till Erbjudandet

200 kr i riskfria spel på Sverige från Betsson!
Betsson ger alla spelare 2x 100 kr riskfritt spel på Sveriges matcher mot Luxemburg och Holland. Anmäl dig på kampanjsidan hos Betsson och spela för minst 100 kronor innan matchstart på Sverige – Luxemburg för att hämta dina gratisspel.
Till Betsson

Fler Erbjudanden på VM-Kvalet 5 – 10 oktober

0-0 garanti på VM-kvalet från Bet365!
Bet365 har 0-0 garanti på alla VM-kvalmatcher. Skulle någon av alla matcher i VM-kvalet slutat 0-0 och du har spelat på utvalda marknader på den så får du insatsen tillbaka. Nya kunder får 100% odds bonus upp till 1000 kr på första insättning.
Till Bet365

Förhöjt odds på Spanien – Albanien från Unibet!
Unibet har tokhöjt oddset på att Spanien besegrar Albanien till hela 5 ggr pengarna till nya spelare. Sätt 100 kr på att Spanien vinner och om de vinner får du först din vanliga vinst sedan ger Unibet dig 400 kr i form av gratisspel. Gäller nya kunder via vår länk från 4-6 oktober 2017
Till erbjudandet

Interwetten med 50 kr gratis till alla nya kunder!
Interwetten är ett nytt spelbolag på betsmart.se som ger alla nya kunder 50 kr gratis på sport. Men skynda dig erbjudandet gäller bara till 8 oktober. Nya kunder får dessutom en bonus på upp till 1000 kronor. Perfekt att använda att spela på VM-kvalet 2017.
Till Interwetten

Redbet med 500 kr gratis bonus + Drömresa!
Redbet har just nu en exklusiv oddsbonus på 500 kr till alla nya spelare via betsmart.se. Sätt in 500 kr med bonuskoden RESA och lägg ett första spel på minst 500kr till odds 2.00. Skulle du förlora ditt spel så ger Redbet dig 500 kr tillbaka helt utan omsättningskrav. Alla som satt in med rätt bonuskod är även med och tävlar om en resa till supermötet Bayern – Dortmund i Bundesliga.
Till Redbet

Unibet firar 20 år med superodds på Holland – Sverige!
Unibet firar just nu 20 år och firar det med ett riktigt superodds för nya spelare på VMkvalmatchen Holland – Sverige. Satsa exakt 50 kr på att Sverige vinner så får du det galna oddset 20 ggr pengarna. Erbjudandet är exklusivt via våra länkar!
Till erbjudandet

Detta var alla Oddserbjudanden VM-kvalet 7 oktober 2017 som vi har hittat.

Interwetten nytt spelbolag i Sverige med 1000 kr bonus

Interwetten är ett nytt spelbolag i Sverige och välkomnar numera svenska oddsspelare. Detta är inget nytt spelbolag men att sidan är helt översatt till svenska är nytt och att de har en svensk oddsbonus. Interwetten har ett stort spelutbud och konkurrenskraftiga odds.

Interwetten nytt spelbolag i Sverige

Interwetten oddsbonus i Sverige

Interwetten oddsbonus i Sverige är en 100% bonus upp till 1000 kr. Den fungerar lite annorlunda än de flesta andra bonusarna då den frigörs i fem delar. Du frigör bonusen 200 kr i taget och när du har omsatt 1000 kr får du 200 kr extra på ditt spelkonto. Så för att få loss hela bonussumman behövs totalt 5000 kr i satsningar. Det är således 5 gånger i omsättningskrav på bonusen och detta skall göras till odds 1.7 eller högre. Dessutom får alla spelare just nu 50 kr gratis att testa på Interwetten. En helt okej sportbonus alltså.

Interwetten oddsbonus

  • 100% upp till 1000 kr i bonus
  • Omsättningskrav 5 ggr till odds 1.7 eller högre
  • Bonusen frigörs 200 kr i taget
  • 50 kr gratis just nu till alla nya spelare

Till Interwetten

Interwetten 50 kr gratis odds

50 kr gratis till nya spelare

Just nu är ett bra tillfälle att prova på Interwettens sportsbook då de ger bort 50 kr gratis till alla nya spelare utan insättningskrav. Perfekt att prova på innan man tar deras oddsbonus. Erbjudandet gäller till och med den 8 oktober 2017 men kan ev. förlängas.

Gör så här för din freebet bonus på 50 kr:
1. Registrera ett spelkonto på Interwetten.com
2. Välj ”Presentkort” som första insättningsmetod.
3. Ange din freebet kod som är ”Välkommen”.
4. Lägg ditt freebet på vilken fotbollsmatch du vill.

Det är ju inte ofta som man kan få några gratispengar hos ett spelbolag på nätet. De kör denna kampanj under en kort tid då de precis har lanserat sin sajt på svenska och vill få in lite nya spelare.

Erbjudandet är bra och i kombination med bonusen kan det vara en extra anledning att testa dem!

Här kan du läsa mer om regler och villkor för bonusen.

Till Interwetten

MrGreen med dubbel vinst på ditt första oddsspel

MrGreen med dubbel vinst på ditt första oddsspel. Det är Mr Green som du ska besöka om du vill spela på odds. Mr Green listar alla de heta matcherna och ligorna och dessutom täcker vi in de flesta sporter i deras stora utbud. Fotboll, tennis, trav, ishockey eller kanske basket? Oavsett vad du gillar eller vad du vill betta på i sportsammanhang så ger Mr Green dig chansen.

De ger dig dessutom fina välkomsterbjudanden liksom diverse andra nybörjarbonusar som du kan utnyttja allt eftersom. Kanske vågar du dig på att testa ett nytt, spännande spel tack vare dessa?
Till Mr Green

MrGreen med dubbel vinst på ditt första oddsspel

Spela på odds online

Mr Green ger dig en härlig spelupplevelse på den välbesökta spelsajten. Du skapar enkelt ett konto och kan i stort sett börja betta med en gång. Mr Green har en betydande uppsättning spelbara sporter och ligor på sajten och självklart går det att följa storligor såsom Champions League, Premier League och Allsvenskan.

Mr Green går i täten för oddsspel och det går därför utmärkt att följa matcherna live på sajten. Du behöver dessutom inte ens sitta hemma framför datorn utan kan välja att spela på mobilen medan du är på språng. Därtill erbjuder varje sport sina egna, alldeles unika vadslagningsmöjligheter så ingen sport är den andra lik.

MrGreen med dubbel vinst på ditt första oddsspel

Hos Mr Green kan du hitta bra bonus och de har alltid ett flertal bonusar att välja mellan. Mr Greens erbjudande om en dubbel vinst på ditt allra första oddsspel är en perfekt inkörsport till spel på deras odds. Här kan du läsa mer om Mr Green odds bonus

Om du vill vidga dina vyer en aning så erbjuder Mr Green även casinospel och spelautomater i världsklass. Självfallet tillhandahåller Mr Green diverse erbjudanden även för dessa men som alltid gäller det att besöka sajten med jämna mellanrum. Kampanjerna byts nämligen ut mot nya, fräscha alternativ med jämna mellanrum, så för att få bästa utdelningen gäller det att du säkerställer att du inte missar några kanonerbjudanden!

Till Mr Green

Gratisspel på Champions League hos Betsson

Alla kunder kan nu få Gratisspel på Champions League hos Betsson. Som en del av Champions League-yran har Betsson lanserat ett frågespel där du kan gissa svaret på frågor och få chansen att vinna ett riktigt höjdarpris. Förstapriset är en resa till finalen i Champions League i Kiev den 28 maj 2018. Men du har även chans att vinna riskfria spel längs resans gång. Om du är ny kund så får du dessutom inte missa Betssons oddsbonus för nya spelare. Där du vid din första insättning får ett riskfritt spel!

Gratisspel på Champions League hos Betsson

Gissa och vinn gratisspel på Champions League hos Betsson

Under varje matchvecka fram till 6 december publicerar Betsson två oddsfrågor på sin sajt inför varje veckas matcher och ditt uppdrag är att gissa vad svaret på frågorna kommer att bli. Ett exempel på en fråga kan vara. I vilken av dagens CL-matcher görs det snabbaste målet? För varje rätt svar så får du 200 kr att använda till ett riskfritt spel och du har alltså möjligheten att vinna riskfria spel till ett värde av 400 kr per matchvecka. Du skickar in ditt svar via e-post till Betsson innan matcherna drar igång, men se till att endast ange den mejladress som du registrerade ditt Betsson-konto med.

Betsson erbjuder dock mer än så! För varje gissning som du skickar in får du nämligen en lott i VIP-dragningen om resan till Champions League-finalen i Kiev 2018. I resan ingår resa, boende samt finalbiljetter. Det spelar alltså ingen roll om du gissat rätt eller fel, lotten är din ändå. Därtill har du möjligheten att vinna andra spel om du både deltar i frågetävlingen och bettar på någon av matcherna.

Bonus för nya spelare

Hos Betsson välkomnas nya spelare just nu med en oddsbonus som är värd upp till 1000 kr. Om du sätter in mellan 200 – 1000 kr så får du ett riskfritt spel där den lägre insättning ger 200 kr att spela för och den högre ger 1000 kr. Här kan du läsa mer om Betsson oddsbonus och villkor

Gratisspel på Champions League hos Betsson

Twin Casino – Nytt casino med bra välkomstbonus till nya spelare

Twin Casino är ett helt nytt casino med en riktigt bra välkomstbonus till nya spelare och med Betsmart.se blir den ännu bättre. Du får 10 freespins direkt via våra länkar med bonuskoden TWINSMART. Dina gratisspeinn kommer på sköna spelautomaten Spina Colada.

Twin Casino - Nytt casino med bra välkomstbonus till nya spelare

Twin casino välkomstbonus

Twin casino har en bra välkomstbonus till alla nya spelare. Du får först 100% casinobonus upp till 1000 kr på din första insättning. Är insättningen på 500 kr eller mer väntar även 50 free spins. Dessa extra freespins får du på spelautomaten Sunny Shores! Även på andra insättningen får du en bonus och det blir en favorit i repris. Du får alltså samma bonus även på din andra insättning. Totlat väntar alltså 2000 kr i bonus + 100 freespins på ny Twin.com casino.

Twin casinobonus
– 10 freespins exklusivt via Betsmart på spelautomaten Spina Colada
– 100% upp till 1000 kr bonus på första insättniningen + 50 free spins på Sunny Shores
– 100% upp till 1000 kr bonus på andra insättniningen + 50 extra gratis spinn på Sunny Shores
– Total 2000 kr i bonus och 110 freepsins via Betsmart.se

Till Twin.com

10 freespins på Spina Colada från Twin casino

Twin.com casino 10 freespins exklusivt

Via Betsmart får du 10 freespins exklusivt på nya Twin casino. Du får dina freespins på spelautomaten Spina Colada. En av de bästa spelautomaterna från speltillverkaren Yggdrasil. Du får dina gratis spinn genom att använda våran länk vid registreringen och bonuskoden TWINSMART. Starta sedan spelet för att spela dina gratis spins!

Twin.com har sedan bra återkommande erbjudande till spelare bl a när nya spel lanseras kan du få en exta casinobonus för att spela det nya spelet. Eller så kan du få extra freespins bet din nästa insättning på utvalda spelautomater.

Twin casino är dessutom ett riktigt snyggt onlinecasino med en modern design och snabbt gränssnitt. Här utlovas även nya funktioner och nya spelsätt framöver så detta casino kan vara värt att titta lite extra på framöver!

Till Twin.com

Bästa odds och erbjudanden på SHL 2017 premiären

Det har blivit dags att sparka igång en ny säsong och vi har laddat med bästa odds och erbjudanden på SHL 2017 premiären!

Bästa spelen går oftast att göra inför säsongen innan spelbolagen har hunnit dra ner oddsen på de som inleder säsongen bäst. Har du lite mer kunskap så kan långtidsspel på SHL vara riktigt bra spel. Det finns även några bra odds erbjudanden i samband med första omgången som spelas 16 September 2017!

Nordicbet odds erbjudande på SHL 2017 premiären

Bästa odds vinnare av SHL 2017

Tittar man på oddsen ser man snabbt att Frölunda är favoriter tätt följda av Växjö och Skellefteå. Även HV71, Brynäs, Linköping och Färjestad ger spelbolagen rimliga chanser att vinna SHL 2017!

Bästa odds
Frölunda odds 5,50 hos William Hill
Växjö odds 6,00 hos Unibet
Skellefteå odds 7,00 hos Unibet
HV71 odds 10,0 hos Unibet
Brynäs odds 11,0 hos Bet365
Linköping odds 12,0 hos Bet365
Färjestad odds 14,0 hos Unibet

Odds erbjudanden SHL 2017

Flera spelbolag har laddat med bra erbjudanden till SHL Premiären 2017. Freebet och boostade odds är bra verktyg att använda utöver startbonusarna för att maximera sina vinster på SHL.

200 kr gratis på SHL
Nordicbet har laddat med 200 kr gratisspel i mobilen på SHL. Lägg ett spel på SHL på minst 200 kr och odds på 1,50 eller högre. Då får du ett freebet värt 200 kr. Detta erbjudande kan du ta en gång per månad till och med December 2017! Dessutom har Nordicbet boostat sin oddsbonus just nu och du får ett 250 kr riskfritt spel utöver din 100% upp till 1000 kr startbonus. Till Nordicbet

250 kr freebet på SHL
Även Unibet har bra erbjudanden till starten av SHL 2017. Placera ett singelspel för 100 kr eller mer på premiäromgången av SHL som spelas 16 och 19 september 2017. Du får då 5 gånger 50 kr freebet utbetalt på ditt spelkonto den 20 september 2017! Unibet har ju dessutom en riktigt bra oddsbonus till alla nya spelare på 200% upp till 1000 kr! Till Unibet

Vi fyller på med fler odds erbjudanden från svenska spelbolag om det dyker upp några!

Nya spelbolag på Betsmart.se hösten 2017

Nu kan du hitta 3 nya spelbolag på Betsmart.se under hösten 2017. Det är Betadonis, Casinostugan och Folkeautomaten som alla har en bra oddsbonus. Nedan kommer vi att gå igenom bonusarna lite kortfattat och vad du ska tänka på. Mycket nöje.

Oddserbjudanden VM-kvalet 31 augusti 2017

Betadonis nytt spelbolag med 1000 kr i exklusiv bonus

Betadonis.com är senaste spelbolaget på Betsmart.se och vi kan nu erbjuda en helt ny och unik odds bonus till nya kunder. Via våra unika länkar får du 100% upp till 1000 kronor i välkomstbonus. Betadonis är ett spelbolag som funnits i 10 år men nu nyligen översatts till svenska. Sätter du in 1000 kronor så får du 1000 kr extra att spela för så fort du omsatt din insättning en gång till odds över 2,0
Här kan du läsa om villkor för Betadonis bonus

Hämta din unika Betadonis bonus här

Casinostugan nu med oddsbonus på 500 kronor

Casinostugan har funnits tidigare på betsmart.se men bara på casinodelen. Nu har man även lagt till med en oddssektion och nya eller befintliga kunder får testa på den med en bra bonus på odds. Alla spelare till Casinostugan kan få 100% bonus upp till 500 kronor att använda på odds. Omsättningskraven för bonusen förmånliga och är 6x, med 1,5 i odds. Så om du sätter in 500 kronor på odds får du 1000 kronor att spela med. Mer info om bonusen hittar du här

Hämta din Casinostugan odds bonus här

Folkeautomaten också med oddsbonus på 500 kronor

Folekautomaten är egentligen ett norskt casino som nu också har har lagt till sig med en oddsbonus. Det är samma ägare som Casinostugan så erbjudandet är snarlikt. Nya spelare till Folkeautomaten får100% bonus upp till 500 kronor att använda på odds. Omsättningskraven för bonusen är 6x, med 2,0 i odds. Så om du sätter in 500 kronor på odds får du 1000 kronor att spela med. Mer info om bonusen hittar du här

Hämta dinFolkeautomaten odds bonus här

Oddserbjudanden VM-kvalet 31 augusti 2017

Sverige spelar två mycket viktiga kvalmatcher och vi ger dig de bästa Oddserbjudanden VM-kvalet 31 augusti 2017. Spelbolagen har laddat upp med flera bra erbjudanden om du vill spela och få lite extra samtidigt som du följer Sveriges båda matcher. Få erbjudanden från Nordicbet, Unibet, Betser, Betsson och många fler.

Oddserbjudanden VM-kvalet

2x 200 kr i riskfria spel på Vm-kvalet från Nordicbet!
Nordicbet ger alla spelare 2x 200 kr riskfritt spel på Sveriges matcher i Vm-kvalet. Anmäl dig på kampanjsidan så får du direkt två stycken gratis spel. Det första kan du använda på Sverige – Bulgarien och det andra kan du använda på Vitryssland – Sverige den 3 september. Om du förlorar på ditt spel får du omedelbart dina pengar tillbaka, helt utan omsättningskrav.
Till Nordicbet

Oddserbjudanden VM-kvalet 31 augusti 2017

Få 250 kr freebet om du förlorar hos Betser!
Placera ett spel före matchstart på att Sverige vinner över Bulgarien hos Betser. Om du förlorar ditt spel kommer Betser att ge dig ett freebet värt upp till 250 kronor på måndag. Erbjudandet gäller endast svenska spelare. Nya spelare får även en bra 100% oddsbonus upp till 1000 kronor.
Till Betser

7 ggr pengarna på Svensk vinst hos Betfair för nya kunder!
Betfair har ett boostat odds på svensk vinst mot Bulgarien. Om du spelar på att Sverige vinner över Bulgarien får du hela 7 ggr pengarna. Erbjudandet gäller endast nya kunder och du ska använda vår länk och kampanjkod ZFBM37 när du öppnar ditt konto. Max insats 100 kr.
Till Erbjudandet

200 kr i riskfria spel på Sverige från Betsson!
Betsson ger alla spelare 2x 100 kr riskfritt spel på Sveriges matcher mot Bulgarien och Vitryssland. Anmäl dig på kampanjsidan hos Betsson och spela för minst 100 kronor innan matchstart Sverige – Bulgarien.
Till Betsson

Fler Erbjudanden på VM-Kvalet från Spelbolagen

0-0 garanti på VM-kvalet från Bet365!
Bet365 har 0-0 garanti på alla VM-kvalmatcher. Skulle Bulgarien – Sverige eller Vitryssland sluta 0-0 får du pengarna tillbaka på utvalda marknader. Nya kunder får 100% odds bonus upp till 1000 kr på första insättning.
Till Bet365

Vinn resa till Sverige – Holland från Unibet!
Unibet ger dig nu chansen att vinna en Unibetresa till Sveriges match mot Holland på Friends Arena tillsammans med Glenn Hysén. Anmäl dig på kampanjsidan hos Unibet och spela på någon av Sveriges matcher för din chans att vinna. Mer info finns att läsa hos Unibet
Till erbjudandet

Comeon med Premier League halsduk till nya kunder!
Comeon ger alla nya kunder som gör en insättning valfri Premier Leaugue halsduk. Välj mellan två olika bonusar. Sätt in 100 kronor och spela med 500 kronor och vå halsduken. Eller så får du 100% bonus upp till 3000 kronor.
Till Comeon